Delagacioni i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar, gjatë vizitës disa ditore në Kosovë, është pritur edhe nga Ministria e Diasporës.

Kryetari i Lobit Shukri Ymeri sëbashku me delguesit e Lobit, prezantuan programin e LEASH-it dhe pikësynimet që i ka kjo organizatë në të ardhmen.

Valon Murati, ministër në Ministrinë e Diasporës, ofrojë mbështetje për Lobin dhe premtoi angazhim të përbashkët për mërgimtarët.

U diskutuan për organizimet Ditët e Diasporës dhe çështje të tjera me rëndësi.

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar
Prishtinë 2017.