LAJMET E FUNDIT

KUSH JEMI NE?

Lobi Euroatlantik Shqiptar, është një organizatë jo qeveritare e cila ka për qëllim t’a bashkojë mbarë mërgatën shqiptare anekënd botës, rreth një ombrelle të përbashkët organizative. Lobi do të jetë zëri shqiptarëve në gjithë botën.

Lexo më shumë

ÇFARË BËJMË?

 Fokusi i lobit është të organizojë  aktivitete në fushën e ekonomisë, punës, biznesit, interesa të organizuara në fushat sociale,  në fushën e kohës së lirë, në fushën e kulturës ,shkencës, organizimin e seminarëve dhe debateve publike.

Lexo më shumë

KU VEPROJMË?

Organizata Lobi Euroatlantik Shqiptar, do të bashkëveprojë në të  gjitha shtetet e botës ku ndodhen shqiptarët. Degët e lobit, janë themeluar në Gjermani, Norvegji, Austri, Suedi dhe sëshpejti pritet të themelohen edhe degët e tjera në evropë e më gjerë.

Lexo më shumë

REGJISTROHU

Lobi Euroatlantik Shqiptar thërret gjithë shqiptarët kudo në botë të bashkëpunojnë në frymën kombëtare. Vetëm të bashkuar do të jemi të fuqishëm dhe përparimtarë.

REGJISTROHU